Ursitoare Botez

Intr-o noapte instelata, ingerii cantau in cor, la harpa si vioara. Se bucurau deoarece, pe Pamant, luase nastere o noua viata. Tot atunci, invaluite de o perdea de fum si mister, cele trei Ursitoare bune se aduna, din inaltul vazduh, si pornesc la drum pentru a-i ursi, asa cum fac de ani si ani, viitorul copilului nascut.

Adunate-n cerc, in jurul lui, Ursitoarele recita o incantatie straveche, stiuta numai de ele, urandu-i noroc, dragoste si intelepciune. In timp ce Ursitoarele Bune ii ursesc copilului un viitor stralucitor si-l inconjoara, intr-un cerc mistic, de petale si frunze, apare, purtata de un nor de fum, Ursitoarea cea Rea, indignata deoarece ea nu fusese invitata la deciderea sortii noului nascut.

Suparata, Ursitoarea cea Rea invarte de trei ori bagheta sa in aer, si, cu miscari ample, imprastie norul magic si alunga orice urma de bucurie, adunand nori negri, ce prevestesc o noapte furtunoasa, cu tunete si fulgere.

Este pregatita sa se razbune pe micut, insa, inainte ca aceasta sa apuce sa rosteasca vraja sa cea rea si sa pecetluiasca viitorul copilului, Ursitoarea cea Rea intalneste privirea acestuia si, coplesita de emotie, isi preschimba vraja intr-o urare de bine.

Dintr-o data, norii negri se risipesc, cerul se insenineaza, iar muzica pe care o cantau ingerii se aude din nou. Ursitoarele Bune se impaca cu Ursitoarea cea Rea, pecetluind printr-un dans feeric in jurul copilului, aruncand petale de flori si frunze parfumate.

Spectacolul se incheie prin surprinderea acestui moment in poze ce vor pastra viu acest moment inedit.

Pachete Ursitoare Botez Bucuresti

pachet standard ursitoare botez
Pachet Standard

Discount 2017 - 20 RON

Daca optati pentru acest pachet veti beneficia de urmatoarea oferta:

3 ursitoare incantatoare- Ursitoarea Iubirii, Frumusetii si Intelepciunii care vin din lumea lor de basm pentru a va oferi un moment mirific si plin de emotie.

Coloana sonora bine alesa pentru dumneaoastra

Text unic de exceptie si induiosator

Microfoane profesionale wireless

Spectacol absolut de masina de fum (cadou) si tun de confetii la finalul spectacolului pentru fotografii memorabile.

pachet premium ursitoare
Pachet Premium Ursitoare

3 ursitoare fermecatoare. Ursitoarea Iubirii, Frumusetii si Intelepciunii care vin din lumea lor de basm pentru a va oferi un moment stralucitor si plin de induiosare plus Ursitoarea cea Rea

Coloana sonora aparte

Text neasemuit si emotionant

Microfoane profesionale wireless

Spectacol absolut insotit de masina de fum (cadou) si tun de confetii la finalul spectacolului pentru fotografii memorabile.

pachet lux ursitoare
Pachet LUX Ursitoare

Discount 2017 - 50 RON

Ursitoare Bune, 1 Ursitoare Rea si 1 Inger + CADOU masina de fum si confetti + 1 Cadou personalizat SURPRIZA

3 ursitoare fermecatoare. Ursitoarea Iubirii, Frumusetii si Intelepciunii care vin din lumea lor de basm pentru a va oferi un moment strlucitor si plin de induiosare plus Ursitoarea cea Rea

Coloana sonora bine aleasa pentru dumneavoastra

Text neasemuit si emotionant

Microfoane profesionale wireless

Spectacol complet insotit de masina de fum (cadou) si tun de confetii la finalul spectacolului pentru fotografii memorabile

Cadou UNIC:

DVD personalizat cu ursitoarele - carcasa si fata DVD printat cu poza ursitoarelor; DVD este blank pentru a va pune pe el amintirile dumneaoastra

pachet premium ursitoare
Ursitoare MAJORAT

Un eveniment cu adevarat inegalabil oferit de catre ursitoarele noastre pentru momentul unic al majoratului. Un text foarte comic si perfect interpretat de ursitoarele noastre pentru majorat, plin de surprize si totusi induiosator.Poruncile de indeplinit si pedeapsa ursitoarelor sunt extraordinare si o sa va faca sa radeti cu lacrimi.

Pastrand o decenta impecabila, ursitoarele de majorat, sarbatoresc aceasta deosebita zi din viata oricarui tanar si ii ofera o particularizare aparte. Pozele si filmarile vor fi extraordinare, iar amintirea majoratului va dainui o vesnicie

Optand pentru acest pachet beneficiati de:

Durata eveniment cca. 30-60 de minute

3 ursitoare bune si o ursitoare rea

3 cadouri personalizate pentru tanarul sarbatorit

1 inger splendit cu aripi si aureola, par lung si blond.

Text de exceptie si unic, particularizat pentru sarbatorit

Tun confetti pentru momentul pozei de grup

5 porunci de majorat, foarte amuzante, obligatorii de indeplinit

Muzica ambientala adaptata evenimentului

Microfoane wireless

x
This website is using cookies. More info. That's Fine