Ce spun clientii nostri

Dintr-o pura intamplare am intrat in legatura cu echipa Kids Feeria si nu am regretat apoi nicio secunda ca am apelat la serviciile lor. Copilul meu in fiecare zi imi spune ca mai vrea petrecere, cu alte personaje! :)

Laura - Bucuresti 44 ani

Cu ocazia botezului si distribuirii sarcinilor comune, sotia a considerat necesar ca eu sa ma ocup de entertainment. Initial am spus “Doamne ajuta!” si am inceput cautarile. Dupa ce am apelat la mai multe firme din domeniu, atentia mi-a fost atrasa de site-ul www.animatoricopii.ro. Ursitoarele au fost minunate, spectacolul in sine foarte inspirat, efecte speciale foarte reusite. Eu o sa devin clientul lor.

Mihai Gheorghiu, tata de fetita

Eu poate sunt un client atipic, aveam nevoie disperata de un erou, copilul meu uitandu-se toata ziua la televizor si bombardandu-ma cu intrebari despre eroi si fapte marete. Am apelat la dumnealor, desi nu aveam un eveniment anume, doar ca sa linistesc copilul. Au fost amabili si au inteles nevoia mea, ba au facut si un mic discount. Cu rabdare si inteligenta cele 2 ore petrecute cu Relu, copilul meu, s-au dovedit mai utile decat 1 an de animatie la televizor. Multumesc echipa Animatori pentru ajutor.

Oana Mihalcea, Bucuresti

“Wow” e cuvantul ce imi vine sa-l rostesc cand ma gandesc la echipa lor. Inca de la telefon am inteles ca sunt persoane educate, o firma ce doreste sa reuseasca prin profesionalism si nu neaparat sa incaseze bani. Am ales o Alba ca Zapada pentru fetita mea si exact asta am primit. Am ramas surprinsa de calitatea detaliilor animatorilor, dar cel mai mult m-a impresionat parul. Ma uitam la copii cum se jucau si puneau zeci de intrebari animatoarei incat am fost atat de vrajita de ea ca imi venea sa ma uit si dupa pitici. Foarte frumos!

Mirela Paraschiv, mama a 2 copii nazdravani

Afiseaza mai multe

Echipa Animatori va multumeste pentru aceste minunate cuvinte ce ne onoreaza si ne obliga sa pastram acelasi standard de calitate pe care dumneavoastra il apreciati.

Am lasat un spatiu liber de testimoniale, nu pentru ca nu am avea cu ce sa-l umplem, ci pentru ca va invitam pe dumneavoastra, viitorul nostru client, sa va lasati parerea sincera despre activitatea noastra din cadrul evenimentului dumneavoastra.

x
This website is using cookies. More info. That's Fine