Servicii Extra

masina de baloane

Masina de Baloane

30 RON / ora

Masina electrica de facut baloane de sapun ce dispune de telecomanda. Evenimentul dumneavoastra este spectaculos si atragator avand un asemenea dispozitiv la dispozitie.

Masina produce 1200 de baloane/min ce se imprastie diferit si se coloreaza in functie de lumina incaperii, iar aceste balonase buclucase provoaca tot atat de multe zambete copiilor prezenti la eveniment, si nu numai lor.

Lichidul folosit produce baloane uniforme, rezistente si irizate (colorate curcubeu) care nu pateaza hainele si nu irita pielea. Produsele sunt non-toxice

Citeste Tot
masina de fum

Masina de Fum

30 RON / ora

Masina de facut fum electrica profesionala,ce dispune de telecomanda . Acest dispozitiv va da un aer deosebit evenimentului dumneavoastra prin realizarea unei perdele de fum, non-toxic si neiritant pentru participantii la eveniment.

Un moment magic invaluit in fum, este tot ce va doriti ca si efect spectaculos pentru invitatii dumneavoastra la eveniment. Pentru efecte deosebite va putem oferi combinatii (optional) cu dispozitive laser si masina de realizat bule din sapun. Fumul generat de acest dispozitiv are un miros placut, poate avea o coloristica diferita si diferite arome, desi culoarea standard este alba iar aroma standard este neutra sau de vanilie

Citeste tot
proiectie laser

Proiectie Laser Joc de Lumini

30 RON / ora

Produce un joc de lumini cu 4 tip-uri diferite de iluminare. Culori deosebite ce prind viata, miscandu-se prin spatiul destinat evenimentului dumneavoastra si acaparand atentia participantilor, indeosebi pe cea a copiilor ce vor dori sa prinda formele colorate produse de acest aparat. Un moment aparte pe care cu siguranta il vor aprecia si dori toti, indiferent daca va anima ringul de dans sau locul de joaca al copiilor.

aranjamente baloane

Aranjamente Baloane

0 - max 99 buc. - 550 RON

Orice petrecere ati avea, baloanele nu trebuie sa lipseasca din viziunea si locul fericitului eveniment. Un produs obligatoriu ce da valoare atmosferii de sarbatoare si care imortalizat in poze sau film, o sa aduca cu siguranta o imagine de sarbatoare. Pentru copii aranjamentele din baloane devin instrumente de joaca si amuzament. Oferim baloane cu aer, baloane cu Heliu, floricele simple sau duble din baloane, fluturasi din baloane. Putem scrie din baloane varsta sarbatoritului, numele sau chiar o urare.

pinniata

Piñata

de la 150 RON

Desi nu este un joc sau o traditie autohtona, Piñata a devenit un obicei placut si foarte cautat la petreceri si evenimente de orice gen. Este aproape nelipsit din cadrul evenimentelor ce includ copii si unde se doreste un joc care sa-i multumeasca, acestia primind premii in urma implicarii lor in joc.

Piñata este de regula umpluta cu balonase colorate, confetti, dulciuri, masinute, si alte mici jucarii, iar in varianta pentru adulti cu mici vouchere ce se tranforma dupa terminarea jocului in aperitive si bauturi sau cocktail-uri pentru doamnele prezente la eveniment, din partea organizatorului de eveniment.

Citeste tot
banner personalizat petrecere

Banner Personalizat Petrecere

Banner text 50-70 RON
Banner grafic 120 - 140 RON

Ureaza-i copilului tau "La Multi Ani!" intr-un mod original si plin de culoare. Arata participantilor la eveniment ca “orice” nu este un cuvant ce caracterizeaza evenimentul dumneavoastra si ca sunteti dispusi sa-i uimiti prin creativitate, eleganta si stil inca de la sosirea acestora la eveniment.

Banner-ul personalizat petrecerii dumneavoastra este un articol unic, nu des intalnit la evenimente, si cu siguranta va face deliciul invitatilor. Foarte accesibil ca si pret, foarte usor de montat, intr-o gama nelimitata de culori, este un mesaj de intampinare sau amintire, personalizat cu numele sarbatoritului sau a evenimentul in sine, langa care cu siguranta se vor realiza multe poze ce vor imortaliza acest deosebit eveniment. Ofera-i petrecerii dumneavoastra personalizarea pe care o merita!

Citeste tot

Fotograf Eveniment

Foto Premium
Foto Economic
Foto Botez
2 Ore
2 Ore
Toata durata*
Album 50 Fotografii
Fotograf
Album 50 Fotografii
500 Fotografii
Animator
Fotografii Nelimitat
Videoclip 3 min.
Rama Foto
Videoclip 7 min.
250 RON
330 RON
440 RON


*Fotograf pe toata durata evenimentului la Biserica

Masina Vata de Zahar

Daruiti un moment dulce invitatiilor la petrecerea dumneavoastra. Indiferent de varsta, vor adora acest aparat unic, ce fie aminteste de copilarie, fie indulceste pur si simplu un anumit moment. Vata de zahar la petreceri este un accesoriu de nelipsit, poate fi in mai multe culori sau arome, produse ce respecta normele sanitare in vigoare. Pret 100 lei ora sau 3 lei bucata. Acest aparat este indicat pentru petreceri de maxim 30 persoane.

Sonorizare Kids Feeria

Sonorizare profesionala, ce include 2 incinte acustice performante (boxe), fixate pe suporti proprii, de maxim 1,7m inaltime. Sistemul poate fi simplu, prin statia inclusa in boxe, cu reglaj separat pe microfon, telecomanda, si care poate reda direct de pe stick molodii, sau poate fi insotita optional de mixer si alte accesorii suplimentare. Recomandam pentru petreceri simple, pentru karaoke a se opta pentru sonorizare simpla. Sistemul audio vine insotit de un microfon sau doua, cu suport propriu. Pentru karaoke se recomanda microfon cu fir pentru o calitate superioara a sunetului.

Tarif unic 100 lei ora

In acest tarif nu se include DJ-ul si se face referire la sonorizarea simpla compusa din boze, stative si microfoane.

x
This website is using cookies. More info. That's Fine