Ursitoare Botez

Va oferim sonorizare cu echipamente profesionale pentru petrecerea dumneavoastra si animatori petreceri profesionisti.

Fie ca este o petrecere in aer liber, fie ca este in spatiu inchis, noi vom reusi sa transformam petrecerea dumneavoastra intr-o petrecere de vis. O petrecere karaoke cu cel putin un animator petrecere este ceeea ce isi doresc toti copiii.

Sonorizare cu DJ/MC care sa intretina atmosfera, petrecerea karaoke va aduce un plus de bucurie si voie buna prin jocurile de lumini si sunetul ireprosabil, iar animatorul pentru petrecere va da un plus de energie si culoare petrecerii.

Cu o putere 1.000 wati, boxele noastre pot satisface si cel mai exigent client. Boxele sunt fixate pe sol, sau pe suport special concept, pana la o inaltime de 1,7m. Se pot echipa pana la 4 boxe, insumand o putere finala de cca 1600 wati.

Scena de lumini este formata dintru ansamblu metalic in forma de T, poate atinge inaltimea maxima de 3 m si poate sustine echipament de pana la 70 kg, pe care se pot monta pana la 8 aparate specifice. Se pot configura diferite jocuri de lumini, masina de fum, masina de bule din baloane, stroboscop, laser 3D sau simplu.

Petrecerea karaoke se poate realiza cu un singur microfon sau doua, in functie de preferintele clientilor nostri. Microfoanele sunt cu sau fara fir, sunt profesionale, asigurand astfel un sunet de calitate. Microfoanele vin in set cu un suport pentru microfoane, ce se ridica la o inaltime maxima de 1,7m

La cerere se poate monta si un monitor de 22 inch pentru vizualizare text sau chiar un videoproiector.

Mixerul este un instrument absolut necesar desfasurarii sonorizarii intr-o peterecere karaoke pentru copii. Este instrumentul care ajuta mixarea melodiilor, calitatea si valomul sunetului microfoanelor cat si un instrument de amuzament pentru participantii la petrecerea karaoke.

DJ/MC este personajul cheie pentru o petrecere reusita. Inca de la inceput, calitatea si profesionalismul DJ/MC se va remarca prin selectia pieselor, a tematicii in sine, reglaje de microfon sau a scenei de lumini. Apoi va intretine atmosfera prin omogenizarea sa cu invitatii. Este foarte important ca la o peterecere pentru copii, DJ/MC sa fie o persoana cu experienta, prin insasi specificul petrecererii in sine. Alaturi de animatorul pentru petrecere, se asigura o formula ce va castiga cu siguranta. In felul acesta fiecare participant la petrecere va tine minte evenimentul dumneavoastra

Pachetul contine

Durata 3 ore

DJ/MC

2 Boxe profesionale + suport

1 microfon profesional

Mixer alaturi de laptop

Scena lumini

Pret pachet 450 lei

x
This website is using cookies. More info. That's Fine