Atelier de Creatie

1. Tema: Flori de cires.

Copiii isi vor pune imaginatia si creativitatea la lucru. Vor invata ajutati de un profesionist sa creeze articole tematice. Copiii isi vor antrena dibacia cu lucrul manual.

Tema lunii martie in atelierele de creatie Kids Feria, va fi Primavara. Copiii vor descoperi alaturi de o persoana bine pregatita culorile frumoase ale primaverii. Vor invata sa iubeasca delicatele culori ale florilor de cires pictand. Isi vor demonstra dibacia decupand frumoasele flori de primavara pentru a crea un colaj de primavara. De asemenea, un personaj de poveste le va povesti cat de frumoasa era cea mai mare dintre fiicele Batranului An, Primavara.

2.Tema: Oua incondeiate

Copiii vor descoperi alaturi de noi cat de frumoase sunt ouale de Paste. Vor invata importanta incondeierii lor si vor pasi intr-o lume a traditiilor, unde culorile vii predomina. Vor crea iepurasi de Paste multicolori si cosulete pentru a aseza ouale frumos colorate.

Alaturi de un personaj din lumea basmelor vor pasi in lumea misterelor si vor descoperi legenda Iepurasului de Paste.

3.Tema: Reciclare

Daca iubim Planeta atunci reciclam! Copiii vor invata alaturi de o persoana bine pregatita cum sa recicleze si sa isi faca lucruri cat mai amuzante din produse refolosite. Vor descoperi cat de frumos este sa folosesti lucruri care nu mai sunt folositoare oamenilor mari, asa aratandu-le acestora ce inseamna sa fii copil.

Reciclam si reutilizam! Acesta va fi motto-ul micutilor dupa ce vor participa la atelierul nostru de creatie.

x
This website is using cookies. More info. That's Fine